Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Filled Under:

Οι πρωτες σταγονες του φετινου φθινοπωρου στο Ηρακλειο συνοδευτηκαν με πολλα τροχαια


1.Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων 
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 8:30 το πρωί στην εθνική οδό Ρεθύμνου – Ηρακλείου στο ύψος της Σκεπαστής Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες , δύο Ι.Χ. επιβατηγά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματισθούν πέντε από τους επιβαίνοντες μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί και τρια ασθενοφόρα με διασώστες του ΕΚΑΒ οι οποίοι προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες και τους μετέφεραν με ελαφρά τράυματα στο Νοσοκομείο.


2.Ζευγάρι σώθηκε από θαύμα σε τροχαίο με νταλίκα

Η γερανοφόρα νταλίκα έφυγε από τον δρόμο της και ένα αντίβαρο «χτύπησε» το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα
Ένα τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες συνέβη το βράδυ της Τρίτης στην Αγία Βαρβάρα του Δήμου Γόρτυνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ενός μεγάλου γερανοφόρου οχήματος, έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να κατευθύνεται σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας άντρας περίπου 60 ετών με την σύζυγό του.
Ευτυχώς ο οδηγός του Ι.Χ. είχε την ετοιμότητα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου, αλλά στην προσπάθεια του οδηγού του φορτηγού να αποφύγει την σύγκρουση «έφυγε» ένα από τα αντίβαρα και χτύπησε το αυτοκίνητο του ζευγαριού.
Ευτυχώς – εκτός από το σοκ που υπέστησαν οι εμπλεκόμενοι – δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ το τι ακριβώς συνέβη το ερευνούν οι αστυνομικές αρχές.

3. Καραμπολες, δυο τον αριθμο στο ΒΟΑΚ στο υψος του Κακου Ορους την Τρίτη με αποτελεσμα ουρα αυτοκινητων πολλων χιλιομετρων
Μεγάλη ουρα αυτοκινητων κ στον κομβο της Παπαναστασιου χθες Τεταρτη εξαιτιας προσκρουσης αυτοκινητου στο στηθαιο του ΒΟΑΚ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Followers