Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

, , , , ,

Paul Walker : Ποιος δολοφόνησε τον πρωταγωνιστή του Fast And The Furious;

Σήμερα, όλοι ασχολούνται με το αν ήταν ζωνταντός ή όχι ο 42χρονος star όταν τράκαρε. Τι έγινε όμως πραγματικά;


Tο ημερολόγιο έδειχνε 30 Νοεμβρίου 2013. Η είδηση σόκαρε τον κόσμο: Ο Paul Walker είναι νεκρός σε τροχαίο. Σήμερα, η κόρη του Μeadow κατέθεσε μήνυση κατά της Porsche, τονίζοντας πως το αυτοκίνητο που επέβαινε ο πατέρας της ήταν ελαττωματικό. Τι έγιεν πραγματικά; Τον σκότωσαν ή ήταν ατύχημα; Διάβασε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας...
Η κόκκινη Porsche που οδηγούσε ο Roger Rodas, είχε τρακάρει στο κράσπεδο και μετά σε δυο δέντρα. Η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη ώστε να σκοτώσει δυο άτομα. Ένα λάθος όχι τόσο συνηθισμένο από έναν «μπαρουτοκαπνισμένο» οδηγό αγώνων όμως. Τι έγινε πραγματικά στην Hercules Street του Los Angeles;

Ποιος ήταν ο Paul Walker
Nέος, ωραίος, με λατρεία για την ταχύτητα. Αυτό αναφέρουν όλοι οι φίλοι του αδικοχαμένου ηθοποιού που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές ταινιών «Fast And Furious». Όσοι τον γνώρισαν μιλούσαν για έναν άνθρωπο με ευαισθησίες και αγωνία για το συνολικό καλό. Κρατήστε το αυτό, θα μας χρειαστεί στην ιστορία μας…
Γεννήθηκε στο Glendale της Καλιφόρνια. Δεν ήταν ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός, ωστόσο τα καταγάλανα μάτια του και το διαπεραστικό του βλέμμα τον έκαναν αμέσως star. Είχε προλάβει να κάνει μια κόρη στα 24 του, την Μeadow. Noνός της ο κολλητός και συμπρωταγωνιστής του πατέρα της, Vin Diesel.
Έπαιξε σε αρκετές ταινίες, μεταξύ των οποίων το Skulls (2000), το Joy Ride (2001), το Ιnto The Blue (2005) αλλά και το Hours (2013). Δεν πρόλαβε ποτέ να ολοκληρώσει τα γυρίσματα του Furious 7, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε συνολικά 6 ταινίες της σειράς.

Ποιος σκότωσε τον Paul Walker;
Λίγες ημέρες πριν σκοτωθεί ο Paul οι Φιλιππίνες είχαν δεχθεί το σφοδρό χτύπημα του τυφώνα Hayan. Ο Walker ήταν ένας από τους stars που ηγήθηκαν των προσπαθειών για να μαζευτούν χρήματα και φάρμακα για τους πληγέντες.
Σύμφωνα με την επικρατέστερη θεωρία συνωμοσίας, ο Walker και ο Rodas ετοίμαζαν ένα ντοκιμαντέρ. Ένα ντοκιμαντέρ που θα αποδείκνυε πως τα φάρμακα που έφταναν στους πληγέντες δεν ήταν παρά χημικά για… στείρωση στους κατοίκους, ως μια λύση για την αύξηση του πληθυσμού.
Υπάρχει μια δεύτερη θεωρία: Ο Walker είχε ανακαλύψει ξέπλυμα χρημάτων μέσα από τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις που είχαν σπεύσει να μοιράσουν είδη πρώτης ανάγκης.
Μάλιστα η τελευταία διαδρομή του Rodas και του Walker είχε σαν τελικό προορισμό έναν άνθρωπο που θα του παρέδιδαν το υλικό που είχαν συγκεντρώσει.
Το μυστηριώδες drone
Η κατακόκκινη Porsche Carrera δεν ήταν μόνη της. Ακριβώς από πάνω της πετούσε ένα drone, ή αν προτιμάτε ένα αεροπλανάκι τηλεκατευθυνόμενο. Η ταχύτητα της Porsche ήταν πάνω από 100 χιλιόμετρα. Σταδιακά ο Rodas άρχισε να επιταχύνει χωρίς προφανή λόγο. Σύμφωνα με την νεκροψία η Porsche είχε ταχύτητα σύγκρουσης τα 175 χιλιόμετρα. Ο δρόμος ήταν μια τεράστια ευθεία.
Το drone εξαφανίστηκε αμέσως μετά το «ατύχημα». Αρκετοί αναφέρουν πως πριν την σύγκρουση το όχημα είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες. Θα μπορούσε το drone να είχε ανοίξει… πυρ κατά της Porsche;
Μάλιστα οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας βρήκαν φωτογραφία από μια ίδια Porsche που είχε συγκρουστεί με… 200 χιλιόμετρα. Η καμπίνα της ήταν σχεδόν άθικτη, μιας και η γερμανική εταιρεία κατασκευάζει με ενισχυμένο υλικό το αμάξωμα για την προστασία του οδηγού.
Η Porsche του Rodas είχε γίνει… καρυδότσουφλο!


Τα κομμένα φρένα
Ο Roger Rodas ήταν ένας πολύ καλός οδηγός. Στα 38 του είχε τρέξει σε 8 αγώνες ενώ ήταν ερασιτέχνης ραλίστας από τα 20 του. Η Hercules Street είναι ένας πολύ μεγάλος δρόμος και η Porsche δεν είναι αμάξι της… σειράς. Ειδικά η «φτιαγμένη» GT του Rodas. Πως γίνεται ένα αμάξι φτιαγμένο για αγώνες να μην ανταποκρίθηκε στο πάτημα των φρένων; Πως μπορεί ένας έμπειρος οδηγός να τράκαρε στο… ίσωμα;
Μια από τις πολλές θεωρίες θέλει την Porsche των Walker-Rodas να είχε υποστεί δολιοφθορά στα φρένα. Απίθανο; Διόλου.


 Η καθυστερημένη νεκροψία
Ο Paul Walker και ο Roger Rodas πέθαναν επί τόπου μετά την σύγκρουση. Το όχημα τους τυλίχτηκε και στις φλόγες. Η νεκροψία τους, ωστόσο, έγινε 96 ώρες μετά τον θάνατό τους. Η εξήγηση δεν δόθηκε ποτέ. Για ποιο λόγο κρατούσαν δυο πτώματα 4 μέρες; Ένα τεράστιο μυστήριο που δεν βρήκε ποτέ την απάντηση του…
Τι συνέβη πραγματικά στις 30 Νοεμβρίου του 2013 στην κόκκινη Carrera δεν θα μάθουμε πιθανότατα ποτέ. Η ιστορία έγραψε στις σελίδες της τον θάνατο του Paul Walker και του Roger Rodas.
Σήμερα ο Paul θα γινόταν 42 χρονών. Δεν ολοκλήρωσε ποτέ τα γυρίσματα του Furious 7. Τα ερωτηματικά είναι ακόμη εκεί, στην Hercules Street. Το γελαστό παιδί με τα γαλάζια μάτια δεν είναι πια εδώ…
“It’s been a long day without you my friend
And I’ll tell you all about it when I see you again…”

O Paul δεν ολοκλήρωσε την τελευταία του ταινία, το Furious 7.
Δες ΕΔΩ ποιοι άλλοι stars δεν είδαν βρέθηκαν ποτέ στην τελευταία τους πρεμιέρα
Πηγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΖΟΣ followme
, , , , , , , , ,

Οι τελευταίες πρεμιέρες: Stars που πέθαναν πριν τις ταινίες τους

Γιατί το Hollywood έχει και μια τραγική πλευρά στις λαμπερές πρεμιέρες του...


Υπήρξαν τραγωδίες που συγκλόνισαν το Hollywood. Αστέρια που δεν πρόλαβαν να δουν τις ταινίες τους. Για εκείνους η αυλαία έπεσε νωρίς, ωστόσο κατάφεραν με τον θάνατο τους να περάσουν στο Πάνθεον του Hollywood. Ας δούμε ποιοι άφησαν πίσω τους πρεμιέρες που δεν πρόλαβαν να λάμψουν…
Ο Πολ Γουόκερ μας συστήθηκε μέσα από την σειρά ταινιών «Οι μαχητές του δρόμου». Ο Αμερικανός ηθοποιός κατάφερε να κατακτήσει τα πάντα μέσα σε μια δεκαετία. Η μοίρα ωστόσο είχε άλλα σχέδια. Το ημερολόγιο έδειχνε 30 Νοεμβρίου του 2013. Ο Πολ Γουόκερ ήταν συνοδηγός στην κόκκινη Πόρσε του Ρότζερ Ρόντας. Η τελευταία βόλτα του Πολ σταμάτησε σε ένα δέντρο, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο. Ήταν μόλις 40 ετών. Τελευταία του ταινία; Οι «Μαχητές του δρόμου 7» που προβάλλεται και στην χώρα μας .
Στις 2 Φεβρουαρίου του 2014 ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης. Ο 46χρονος ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ, δεν ολοκλήρωσε ποτέ τα γυρίσματα της ταινίας «Αγώνες Πείνας», που θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Νοεμβρίου του 2015.
Ο Ρόμπιν Ουίλιαμς στις 11 Αυγούστου του 2014 αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του. Στα 63 του, η τελευταία του ταινία, το Boulevard, δεν προβλήθηκε ποτέ στο σινεμά. Ο θάνατος του αγαπημένου κωμικού έκανε την παραγωγή να αναστείλει την κυκλοφορία. Παραμένει μέχρι και σήμερα άγνωστο αν θα προβληθεί στους κινηματογράφους.
Ο κόσμος του Hollywood συγκλονίστηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2008. Ο Χιθ Λέτζερ, στα 28 του είχε φύγει από τη ζωή. Αιτία θανάτου; Υπερβολική δόση ηρεμιστικών χαπιών. Η Ακαδημία τον τίμησε  έξι μήνες μετά, με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του σαν Τζόκερ, στον «Σκοτεινό Ιππότη». Δεν πρόλαβε ποτέ να δει την πρεμιέρα της ταινίας του «Ο μαγικός κόσμος του Δόκτορα Παρνάσους».
Ο Μπρους Λι δεν κατάφερε ποτέ να δει την ταινία του «Έντερ Δε Ντράγκον». Πέθανε στις 20 Ιουλίου του 1973 από ανακοπή. Είκοσι χρόνια μετά, τραγική κατάληξη είχε και ο γιος του, Μπράντον. Ένα λάθος στα γυρίσματα της ταινίας «Το Κοράκι» έκοψε το νήμα της ζωής του. Ήταν μόλις 28 ετών.
Το άστρο της Αλάια έσβησε όσο ξαφνικά ανέτειλε. Στα 22 της, δεν πρόλαβε να δει την ταινία της «Η Βασίλισσα των Καταραμένων» στους κινηματογράφους. Στις 25 Αυγούστου του 2001 το μονοκινητήριο αεροπλάνο της κατέπεσε στις Μπαχάμες. Βρήκε ακαριαίο θάνατο, όπως και τα υπόλοιπα επτά μέλη του αεροπλάνου.
Το τελευταίο «αντίο» της Γουίτνεϊ Χιούστον στο σινεμά ήταν μέσα από την ταινία «Σπαρκλ». Την πρεμιέρα δεν πρόλαβε να την δει ποτέ η Χιούστον. Σε ηλικία 48 ετών βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του Μπέβερλι Χίλτον. Το ημερολόγιο έδειχνε 11 Φεβρουαρίου του 2012.
Υπάρχουν όμως και οι θρύλοι του Χόλιγουντ που δεν πρόλαβαν να δουν τις τελευταίες τους πρεμιέρες. Η Μέριλιν Μονρόε δεν πρόλαβε ποτέ να ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας «Σάμθινγκ γκοτ του γκιβ», καθώς έφυγε από τη ζωή το 1962. Όπως και ο βασιλιάς του Χόλιγουντ, Κλαρκ Γκέιμπλ, δεν κατάφερε να δει την ταινία «Μίσφιτς» το 1960. Τέλος και ο Τζέιμς Ντιν, το 1956 δεν είδε την ταινία «Ο γίγαντας», μια από τις κορυφαίες της ιστορίας του σινεμά. Είχε χάσει τη ζωή του σε τρακάρισμα ένα χρόνο νωρίτερα.
Πάθη, εξαρτήσεις και ατυχήματα έγραψαν την δική τους ιστορία στο Χόλιγουντ. Η ιστορία τους πέρασε στο Πάνθεον, όπως και οι ταινίες τους. 
Show Must Go On…
Διάβασε ΕΔΩ το μυστήριο με τον θάνατο της Πριγκίπισσας Diana. Ατύχημα η δολοφονία; 10 θεωρίες συνωμοσίας που θα σε συναρπάσουν!
Πηγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΖΟΣ followme
, , , , , ,

Πριγκίπισσα Diana: Δολοφονία ή δυστύχημα; 10 θεωρίες συνωμοσίας που θα σε συναρπάσουν

Έχουν περάσει πολλά χρόνια χωρίς την Lady D, με τα στοιχεία για το τι συνέβη στο Παρίσι την 31η Αυγούστου να σοκάρουν…


Εχουν περάσει 18 χρόνια χωρίς την Lady D, με τα στοιχεία για το τι συνέβη στο Παρίσι να σοκάρουν…
Το ημερολόγιο έδειχνε 31 Αυγούστου του 1997. Η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία σε κάθε γωνία της γης: «Η πριγκίπισσα Diana σκοτώθηκε στο Παρίσι σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα». Σήμερα, 18 χρόνια μετά οι θεωρίες συνωμοσίας είναι ξεκάθαρες: Η Diana δολοφονήθηκε και υπάρχουν αποδείξεις.
Τι πραγματικά συνέβη στο τούνελ Pont de l’Alma; Ήταν έγκυος η 36χρονη (τότε) Diana από τον Αιγύπτιο κροίσο Dodi Al-Fayed; Τι ρόλο έπαιξαν οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες, η διαβόητη ΜΙ6; Ο σοφέρ της Mercedes S280, Henri Paul, είχε σχεδιάσει την δολοφονία; Και για ποιον ενεργούσε;
Η μοιραία νύχτα
Η Diana είχε συμπληρώσει ένα χρόνο χωρισμένη από τον πρίγκιπα Κάρολο. Έναν γάμο που έγινε το 1981 αλλά κανείς από τους δυο δεν ήθελε και δεν… τίμησε! Καρποί του γάμου, οι δυο γιοι του ζευγαριού. Ο πρίγκιπας William (μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας) και ο Harry.
Η Diana και ο σύντροφος της, Dodi Al-Fayed (γιος του κροίσου Mohammed Al-Fayed) έχουν ολοκληρώσει τις διακοπές τους στην γαλλική Ριβιέρα και ξεκουράζονται στο ξενοδοχείο Ritz στο Παρίσι. Ιδιοκτησίας του Dodi. Το πρόγραμμα ανέφερε πως θα ταξίδευαν στο Λονδίνο την επόμενη ημέρα. Ήταν 30 Αυγούστου…

Την ίδια ώρα έξω από το ξενοδοχείο υπήρχαν 10άδες παπαράτσι. Βλέπετε, μια φωτογραφία της Diana με τον Dodi άξιζε πολλές χιλιάδες δολάρια. Μια ευκαιρία που οι φωτογράφοι δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν να χαθεί έτσι απλά.


Το ζευγάρι αποφασίζει ξαφνικά να κάνει μια βόλτα στην γαλλική πρωτεύουσα. Η μαύρη Mercedes ετοιμάζεται. Ο Henri Paul κάθεται στην θέση του οδηγού. Με την έξοδο της λιμουζίνας από το Ritz ξεκινάει μια πραγματική καταδίωξη, η οποία ολοκληρώνεται θανάσιμα στο τούνελ Pont de l’Alma.
Η Mercedes προσέκρουσε στο διαχωριστικό κιγκλίδωμα με ταχύτητα 105 χιλιομέτρων. Η Diana, ο Dodi και ο Paul σκοτώθηκαν. Μοναδικός επιζών ο σωματοφύλακας, Trevor Rees-Jones.

Tι συνέβη στο τούνελ; Οι θεωρίες πολλές. Άλλες βάσιμες άλλες… τραβηγμένες. Διαβάστε και τα συμπεράσματα δικά σας...
-Το λευκό Uno
Aμέσως μετά τον θάνατο της Diana, έγινε πολύς λόγος για ένα λευκό Uno. Στο συγκεκριμένο όχημα επέβαινε ο παπαράτσι, Jean Paul James Andanson. Μάλιστα η γαλλική αστυνομία ερευνούσε αν το Uno είχε χτυπήσει την Mercedes, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου. Ο Andanson είχε ακολουθήσει το ζευγάρι και στις διακοπές του στο St. Tropez ένα μήνα πιο πριν.

Δεν αποδείχτηκε ποτέ πως ο Andanson είχε χτυπήσει την Mercedes. Και δεν θα το μάθουμε και ποτέ καθώς αυτοκτόνησε (;) τον Μάιο του 2000. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν την ίδια στιγμή μέσα στο τούνελ. Το πτώμα του βρέθηκε μέσα σε μια καμένη BMW σε δάσος της Νότιας Γαλλίας. Το αμάξι ήταν κλειδωμένο από έξω…
Ένα ακόμη παράξενο στοιχείο; Λευκό Uno χρησιμοποιεί η MI6, η μυστική υπηρεσία της Βρετανίας, στις επιχειρήσεις της…

-Ο Henri Paul ήταν πράκτορας
Μια άλλη θεωρεία θέλει τον οδηγό της Mercedes και υπεύθυνο ασφαλείας του Ritz, Henri Paul, να ενεργεί ως πράκτορας των Βρετανών. Δεν είχε κανένα λόγο να οδηγήσει εκείνος την μαύρη λιμουζίνα, ωστόσο επέμενε.
Οι γαλλικές Αρχές ανακοίνωσαν πως δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που αν αποδείκνυε κάτι τέτοιο, ενώ στις εξετάσεις αίματος που του έγιναν υπήρξε συγκέντρωση αλκοόλ 3 φορές πάνω από το κανονικό.
Το 2006 δημοσιεύματα ήθελαν τον Λόρδο Stevens να ανακοινώνει στους γονείς του Paul πως ο γιος τους δεν είχε πιει. Τρία χρόνια αργότερα δείγμα DNA επιβεβαίωσε το αρχικό αλκοτέστ.
Γιατί επέμενε ο Paul να οδηγήσει εκείνος; Και γιατί έγινε τεστ DNA για έναν θάνατο με δώδεκα χρόνια καθυστέρηση;
-Η MI6 δολοφόνησε την Diana
Η θεωρία που συγκεντρώνει και τα περισσότερα «πειστήρια»…
Το όνομα του Richard Tomlinson, πρώην πράκτορα της MI6, έγινε το 1999 έγινε πρωτοσέλιδο. Ο κύριος Tomlinson πέρασε πέντε μήνες στην φυλακή επειδή παραβίασε το πρωτόκολλο Official Secrets Act 1989. Τι είναι αυτό αναρωτιέστε; Είναι ένα πρωτόκολλο το οποίο απαγορεύει την διαρροή της παραμικρής πληροφορίας, προστατεύοντας τις επιχειρήσεις της MI6.
Ποια παραβίαση έκανε ο Tomlinson; Στην αναφορά του στις γαλλικές αρχές τόνισε πως η MI6 βρισκόταν πίσω από το ατύχημα ενώ τόσο ο Henri Paul, όσο και ο Trevor Rees-Jones ήταν πράκτορες της υπηρεσίας!
Ο Tomlinson αποκάλυψε πως παρακολουθούσε ο ίδιος την Diana ενώ είχε ενημερώσει τον Al-Fayed για τον ρόλο του Paul. To 2008 o Τοmlinson τα… γύρισε δηλώνοντας πως δεν θυμάται ακριβώς τι συνέβη και πρόσθεσε πως ο Paul απλά έδινε πληροφορίες για τις κινήσεις της Diana στην MI6.
Το 2006 πάντως είχαν κατασχεθεί όλα τα έγγραφα και οι υπολογιστές του Tomlinson από το σπίτι του στις Κάννες…

Yπάρχει και ένα πιο... ακραίο σενάριο που θέλει την MI6 να συνεργάζεται με την Μοσάντ, την ισραηλινή μυστική υπηρεσία, για την δολοφονία της Diana καθώς υποστήριζε τους Παλαιστίνιους!
-Η Diana ήταν έγκυος
Ακόμη μια θεωρία που έχει πολλούς θαυμαστές και εμπλέκει το… Παλάτι του Buckingham ευθέως.
Σύμφωνα με αυτή, η Lady D ήταν έγκυος από τον Dodi, κάτι που είχε θορυβήσει έντονα την Βασίλισσα Ελισάβετ που διέταξε την εξόντωση της! Ο λόγος; Ένα παιδί με μουσουλμανική καταγωγή στην βασιλική οικογένεια θα ήταν ένα τεράστιο πλήγμα!
Κανείς δεν επιβεβαίωνε ή διέψευδε την φήμη μέχρι το 2004. Όταν ο ιατροδικαστής του Buckingham, John Burton, ο οποίος είχε κάνει την νεκροτομή στο Fulham, δήλωσε πως δεν υπήρχε καμία τέτοια ένδειξη.
Την φήμη ξεκίνησε ο πατέρας του Dodi, Mohamed Al-Fayed, ο οποίος δήλωσε πως μια μέρα πριν ο γιος του και η Diana σκοτωθούν είχαν επισκεφτεί την βίλα του πρώτου στο Παρίσι για να διαλέξουν το παιδικό δωμάτιο!
Mέσα σε όλα αυτά, είχε αναπτυχθεί και άλλη μια φημολογία που ήθελε την Diana και τον Dodi αρραβωνιασμένους. Κάτι που θα ανακοίνωναν την 1η Σεπτεμβρίου...

-Οι κλειστές κάμερες ασφαλείας
Το Παρίσι είναι μια από τις πόλεις που έχουν κάμερες ασφαλείας σε όλους τους δρόμους. Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας όμως δηλώνουν κάτι που έχει βάση και σοκάρει: Γιατί καμία φωτογραφία από τις κάμερες ασφαλείας δεν υπάρχει;
Στην διαδρομή που ακολούθησε η Mercedes μέχρι τον μοιραίο προορισμό της στο Pont de l’Alma, οι κάμερες ήταν απενεργοποιημένες. Ο πατέρες του Dodi, Mohamed δήλωσε το 2003 πως υπήρχαν τουλάχιστον 10 κάμερες, με την τελευταία στην είσοδο του τούνελ. Καμία δεν έχει κανένα video ή κάποια φωτογραφία. Το 2006 ένα άρθρο της εφημερίδας, Independent, έκανε λόγο για 14 κάμερες και κανένα video.
O γάλλος δικαστής, Herve Stephan, διέταξε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1997 να του παραδοθούν τα video από τις κάμερες. Μόνο που δεν είχαν καταγράψει τίποτα τη νύχτα της 31ης Αυγούστου.
Ποιος έσβησε τις κάμερες; Γιατί την συγκεκριμένη νύχτα ήταν απενεργοποιημένες;

-Ο πραγματικός στόχος ήταν ο Dodi
Ο Mohamed Al-Fayed, πατέρας του Dodi (συντρόφου της Diana) κατάφερε να γίνει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Βρετανία. Προφανώς δεν έφτασε από το… 0 στην κορυφή με «καθαρούς» τρόπους. Είχε δημιουργήσει πολλούς εχθρούς. Έτσι ο στόχος πραγματικά εκείνο το βράδυ ήταν ο γιος του Dodi.
Λίγες εβδομάδες πριν τον θάνατο του Dodi οι Al-Fayed είχαν ζητήσει βρετανική υπηκοότητα που δεν τους χορηγήθηκε, ενώ βάσει του νόμου της χώρας είχαν όλες τις προϋποθέσεις…
-Το μυστηριώδες φλας
Όσοι (λιγοστοί) βρέθηκαν κοντά στο τούνελ εκείνη τη νύχτα ανέφεραν όλοι το ίδιο γεγονός: Μια λάμψη και μετά ο θόρυβος από το τρακάρισμα.
Οι γαλλικές Αρχές στην έρευνα τους διέψευσαν τους μάρτυρες. Όπως και η Operation Paget, το σώμα της Μητροπολιτικής Βρετανικής Αστυνομίας που ερευνά τις θεωρίες συνωμοσίας.
Ο Francois Levistre, ο οποίος οδηγούσε στο τούνελ εκείνη την στιγμή, στην κατάθεση του δήλωσε πως είδε μια λάμψη. Το ίδιο επιβεβαίωσε η σύζυγος του και συνοδηγός. Το ίδιο και ο Αμερικανός τουρίστας, Brian Anderson.
Αποτέλεσμα; Η κατάθεση του Levistre κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων καθώς το 1989 είχε καταδικαστεί στη Rouen για απάτη.
Κανείς δεν έμαθε ποτέ τι ήταν το μυστηριώδες φλας. Προερχόταν από φωτογραφική μηχανή παπαράτσι (στους οποίους αποδόθηκε το ατύχημα λόγω του κυνηγητού για μια φωτογραφία) ή έπεσε στο πρόσωπο του οδηγού από πράκτορες για να τυφλωθεί ο οδηγός;

-Η Diana δολοφονήθηκε από έμπορους όπλων
Η Lady D έγινε αγαπητή σε όλο τον πλανήτη επειδή ήθελε να σταματήσει την διακίνηση όπλων και ναρκών στις αφρικανικές χώρες. Μάλιστα επισκεπτόταν συχνά τις χώρες αυτές για να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια. Έχοντας μάλιστα πείσει αρκετούς παγκόσμιους ηγέτες να υπογράψουν την κατάργηση των ναρκών!
Το παγκόσμιο καρτέλ όπλων μόνο με… καλό μάτι δεν έβλεπε τις κινήσεις της Diana. Έτσι, σύμφωνα πάντα με τις θεωρίες, δεν δίστασε απλά να βγάλει από τη μέση την πριγκίπισσα, αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα.

-Ο χρόνος διακομιδής στο νοσοκομείο
Το ατύχημα σημειώθηκε στις 12:26 τοπική ώρα, ξημερώματα 31ης Αυγούστου. Η Diana ήταν ζωντανή. Το ασθενοφόρο που την μετέφερε βαριά τραυματισμένη στην κλινική Pitie, έφτασε στις 02:06!
Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πως πρώτα έφτασε στο τούνελ το ασθενοφόρο, στη συνέχεια η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό και ύστερα έγινε η διακομιδή.
Ο απεγκλωβισμός της 36χρονης Diana έγινε (σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές) στη 1 τα ξημερώματα. Εκείνη την στιγμή έπαθε ανακοπή από το σοκ και τα βαριά τραύματα. Λίγα δευτερόλεπτα η καρδιά της άρχισε να χτυπάει ξανά μετά από τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο την παρέλαβε επίσημα στη 1:18 μετά τα μεσάνυχτα.
Για άγνωστη αιτία το ασθενοφόρο αποχώρησε με προορισμό την κλινική 33 λεπτά μετά! Κάτι το οποίο προφανώς δεν έχει την παραμικρή λογική από την στιγμή που γνώριζαν άπαντες πως ήταν η Diana!
Μάλιστα το ασθενοφόρο ως όφειλε δεν την πήγε στην κοντινότερη κλινική, την Hotel-Dieu. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως δεν ήταν εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει τα τραύματα της πριγκίπισσας.
Στις 04:00 ανακοινώθηκε πως η Diana είχε υποκύψει στα τραύματά της.
Θα μπορούσε να είχε σωθεί αν δεν είχε γίνει η καθυστέρηση;
-Η Diana είναι ζωντανή
Φυσικά και υπάρχει η θεωρία που θέλει την Βρετανίδα να ζει σκηνοθετώντας τον θάνατο της. Κάτι που υπάρχει φυσικά και με άλλους αδικοχαμένους stars, όπως ο Michael Jackson (εσχάτως), ο Kurt Kobain των Nirvana, o Elvis Prisley και ο Jim Morrison των Doors.
Η Diana, λοιπόν, με την στήριξη του παλατιού ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας σαν μια απλή γυναίκα. Ο τόπος; Ποικίλει! Άλλοι αναφέρουν την Καραϊβική, άλλοι τις ΗΠΑ και άλλοι σε θέρετρο της Ασίας.
Όσοι υποστηρίζουν την θεωρία αυτή, αναφέρουν πως το Παλάτι ήθελε μεν να ξεφορτωθεί τον «πονοκέφαλο» Diana, καθώς αρκετές φορές είχε φωτογραφηθεί με εραστές της, ωστόσο δεν ήθελε να την σκοτώσει. Έτσι αποφασίστηκε ο «θάνατος» της και ίσως για τον λόγο αυτό να μην υπάρχουν στοιχεία για ό,τι έγινε την 31η Αυγούστου…
Ποια είναι η αλήθεια και πιο το ψέμα σε έναν θάνατο που «πάγωσε» τον κόσμο; Όπως τραγούδησε ο Elton John στην κηδεία της Diana, έσβησε σαν το κερί στον άνεμο. Τόσο ξαφνικά και άδικα…
H κηδεία της Diana έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου και μεταδόθηκε τηλεοπτικά. Συνολικά 32 εκατομμύρια θεατές την παρακολούθησαν ενώ η ταφή της έγινε σε ένα μικρό νησάκι στο Althorp...

H τελευταία φωτογραφία της Diana από το ασανσέρ του Ritz
Πηγή: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΙΖΟΣ followme

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

, , ,

Κρήτη: Έρχονται οι «έξυπνες» πινακίδες

Από τα Χανιά ξεκινά τις επόμενες ημέρες η τοποθέτηση «έξυπνων» πινακίδων κυκλοφορίας που θα εγκατασταθούν σε πέντε πόλεις της Κρήτης.


Πρόκειται για φωτεινές πινακίδες LED οι οποίες σε πραγματικό χρόνο θα μεταδίδουν μηνύματα ενημέρωσης προς τους οδηγούς.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της υπηρεσίας φωτεινής σηματοδότησης και ηλεκτροφωτισμού του δήμου Χανίων Γαβριήλ Μαρινάκη οι πινακίδες θα παρέχουν στους οδηγούς πληροφορίες για τον κυκλοφοριακό φόρτο προτείνοντας παράλληλα εναλλακτικές διαδρομές, πληροφορίες για τις διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στα δημοτικά πάρκινγκ της πόλης, καθώς και προειδοποιήσεις σε περιπτώσεις κλειστών δρόμων λόγω έργων και άλλων αιτιών.
Στην πόλη των Χανίων οι «έξυπνες» πινακίδες θα τοποθετηθούν στη δυτική είσοδο της πόλης στον κόμβο Κλαδισού, στην είσοδο Μουρνιών στο ύψος του ΚΤΕΟ, στη διασταύρωση για το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο και στην περιοχή της Χαλέπας, κοντά στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Μανούσου Κούνδουρου.
Το έργο υλοποιείται από το δήμο Χανίων μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ ενώ ο δήμος Χανίων θα αναλάβει να τοποθετήσει ανάλογες πινακίδες και σε άλλες πόλεις της Κρήτης (Ρέθυμνο, Ηράκλειο και 'Αγιο Νικόλαο).
ΥΓ.: Πως θα τις πυροβολούμε;
Πηγή: topontiki.gr

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

, , , , , , ,

Σοκαριστικό βίντεο:Τα δάκρυα έφηβου τζιχαντιστή καμικάζι πριν την αποστολή αυτοκτονίας


Ο νεαρός Ταγιάρ ήταν μέλος της Αλ Κάιντα στη Συρία, όπου οι Τζιχαντιστές συνεχίζουν τον πόλεμο προκαλώντας το χάος. Η ομάδα στην οποία ανήκε τον επέλεξε να εκτελέσει την αποστολή αυτοκτονίας στα χωριά Φούα και Κάφριγιε της χώρας. Το σχέδιο ήταν απλό.
Θα έμπαινε σε ένα τεθωρακισμένο, γεμάτο εκρηκτικά και θα το οδηγούσε πάνω στο στόχο, ώστε να αποδυναμώσει την αμυντική διάταξη του εχθρού. Λίγα λεπτά αργότερα το τεθωρακισμένο, με τον έφηβο θα γίνει στάχτη σε ένα σύννεφο καπνού.

Δεκάδες ισλαμιστές αγκαλιάζουν τον νεαρό και τον ενθαρρύνουν για την πράξη του, ενώ εκείνος ξεσπά σε κλάματα για την δύσκολη και φυσικά θανατηφόρα αποστολή του. Στις στιχομυθίες φαίνεται πως ο νεαρός που έδωσε τέλος στη ζωή του σημειώνει πως δεν κλαίει επειδή θα πεθάνει, αλλά επειδή φοβάται μήπως αποτύχει στην αποστολή του. Οι άνθρωποι που τον περιστοιχίζουν του αναφέρουν να θυμάται τον Αλλάχ, κάθε φορά που νιώθει φόβο.
 
Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε από τους ίδιους, προκειμένου να εξυμνήσουν το θάρρος του νεαρού, που αποφάσισε να γίνει μάρτυρας για τον Αλλάχ. Το βίντεο είναι μονταρισμένο και δείχνει στη συνέχεια την πορεία του οχήματος μέχρι την έκρηξη που σηκώνει ένα εφιαλτικό νέφος καπνού.


Δείτεακόμη: Αλέφαντος σε Ραπτόπουλο: «Είσαι μ@@@κας!» (vid)

Πηγή: flashnews

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

, , , ,

Αλέφαντος σε Ραπτόπουλο: «Είσαι μ@@@κας!» (vid)


Ο Κωστής Ραπτόπουλος έκανε το...λάθος να «θίξει» τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το μάτι του Νίκου Αλέφαντου γύρισε, με αποτέλεσμα ν' αρχίσει τα προηγμένα γαλλικά.

 Αν είχαν εφευρεθεί οι χρονομηχανές, λογικά ο Κωστής Ραπτόπουλος θα είχε μπει μέσα σε μία τώρα και θα έκανε ένα ταξίδι στο παρελθόν, στη στιγμή πριν ξεστομίσει αυτό το «Και τι έκανε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.; Πήρε το 62% του Όχι και έγινε ένα μνημονιακό κόμμα».
Όμως, ευτυχώς για το φιλοθεάμον κοινό, χρονομηχανές δεν υπάρχουν, κι έτσι η αντίδραση του μαινόμενου Νίκου Αλέφαντου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις μνήμες μας: «Είσαι, μ@@@κας! Καραγκιόζη...», είπε με το γνωστό του, ήρεμο ύφος ο Αλέφαντος πριν εξηγήσει το σκεπτικό του (πάντα σε χαμηλούς τόνους) και παρομοιάσει τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με τον Ολυμπιακό!
Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί: 

Πηγή: sdna.gr
, , , , , , ,

Περισσότεροι σκοτώθηκαν από selfies παρά από τους καρχαρίες


Μπορεί ο καρχαρίας να θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του ανθρώπινου είδους, όμως μία νέα συνήθεια του ύστερου homo sapiens φαίνεται να εξελίσσεται σε μεγαλύτερη μάστιγα

Μια μόδα που αναπτύχθηκε τα τελευταία δυο-τρία χρόνια, φαίνεται να αποδεικνύεται πολύ πιο επικίνδυνη απ' ότι φαίνεται αρχικά. Σύμφωνα με στατιστικές που δημοσιεύτηκαν, τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί φέτος στην προσπάθειά τους να κάνουν το τέλειο και πιο εντυπωσιακό selfie την ίδια ώρα που οι θάνατοι από καρχαρίες ήταν μόλις 8. 
Και όλα αυτά με βάση τα γνωστά περιστατικά, γιατί πολλά από τα δυστυχήματα που έχουν γίνει στον κόσμο και οφείλονται στα ρίσκα που παίρνει κανείς για να κάνει το πιο ακραίο selfie είναι σίγουρο ότι δεν καταχωρούνται σ' αυτή την κατηγορία.
Οι περισσότεροι θάνατοι από selfies προέρχονται από πτώση ή από χτύπημα σε κινούμενο αυτοκίνητο. Οι ειδικοί μάλιστα πιστεύουν ότι η άνοδος των θανάτων από την μόδα της... αυτοφωτογράφισης (για να θυμηθούμε λίγο και τα ελληνικά...) οφείλεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πιο επιρρεπείς πλέον στο να φθάσουν σε ακραίες συνθήκες και να μην ασχολούνται με την ασφάλειά τους έτσι ώστε να βγάλουν ένα selfie που θα συζητηθεί και θα πάρει πολλά likes στα social media.
H νέα αυτή συνήθεια έχει επηρεάσει πολλές δραστηριότητες των ανθρώπων, καθώς έχει αναγκάσει αρκετούς σε όλον τον κόσμο να απαγορεύσουν την λήψη selfies σε χώρους επικίνδυνους. 
Για παράδειγμα στην Αμερική, στα εθνικά πάρκα, οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφάσισαν να απαγορεύσουν την χρήση selfies sticks για να εμποδίσουν τους επισκέπτες να τραβούν φωτογραφίες με... αρκούδες. 
Ενώ οι ποδηλάτες του Γύρου της Γαλλίας έκαναν φέτος έντονα παράπονα για το φαινόμενο, καθώς τους ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αποφύγουν τα selfie sticks και να αφοσιωθούν στον αγώνα.
Το τελευταίο από τα 12 φετινά θύματα, ήταν ένας 66χρονος Γιαπωνέζος, ο οποίος έπεσε μερικά σκαλιά στην προσπάθειά του να βγάλει μία selfie και στην εξέλιξη του συμβάντος έπαθε καρδιακή προσβολή. 
Ανάμεσα στους νεκρούς της χρονιάς είναι ένας Αυστραλός που έπεσε σε έναν γκρεμό 200 μέτρων στη Νορβηγία, αλλά και ένας ακόμα ο οποίος χτυπήθηκε από ταύρο σε ένα κυνηγητό σε μία πόλη της Ισπανίας.
Όπως όλα δείχνουν, με την έξαρση που έχει πάρει το φαινόμενο των selfies και την ακόρεστη όρεξη των χρηστών των social media για το νέο και πιο ακραίο φωτογραφικό επίτευγμα, η όρεξη των καρχαριών ίσως αποδειχθεί μια άκακη ιστορία για τα παραμύθια...
Πηγή: protothema.gr
, , , , ,

Δεν πήγε στον γάμο του και η νύφη παντρεύτηκε μόνη!


Ο Τούρκος υπαξιωματικός Αχμέτ Καραβελίογλου, ηλικίας 25 ετών, είχε από καιρό πάρει άδεια από τους ανώτερούς του για να παντρευτεί, μια τελετή που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στην επαρχία Οσμανίγιε, στη νοτιοανατολική Τουρκία.

Την τελευταία στιγμή όμως του απαγόρευσαν την έξοδο από το στρατώνα του εξαιτίας των βίαιων συγκρούσεων που εκτυλίσσονται μεταξύ των δυνάμεων ασφαλείας και των Κούρδων μαχητών. 

Έτσι, η σύντροφός του Φατμά υποδέχθηκε τους καλεσμένους μόνη, φορώντας το νυφικό της και ένα στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά, υποβασταζόμενη από τις γυναίκες της οικογένειας και με δάκρυα στα μάτια.

Η τελετή έγινε κανονικά με μια φωτογραφία και μια τουρκική σημαία να έχουν τον ρόλο του… γαμπρού.




Δείτεακόμη: Ινδία: Έστρωσαν δρόμο πάνω από μεθυσμένο άνδρα

Πηγή: nooz.gr

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

, , , , ,

Ινδία: Έστρωσαν δρόμο πάνω από μεθυσμένο άνδρα


Ένας μεθυσμένος άνδρας έχασε τη ζωή του στην Ινδία καθώς έπεσε σε μια τρύπα και εργάτες οδοποιίας κατασκεύασαν έναν... δρόμο από πάνω του, έγινε γνωστό από τις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιφέρειαςΚάτνι, στο κρατίδιο Μάντια Πραντές της κεντρικής Ινδίας, ο 45χρονος επέστρεφε στο σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής όταν, προφανώς επειδή ήταν σε κατάσταση μέθης, έπεσε στην τρύπα.

Οι εργάτες που δούλευαν στην κατασκευή του δρόμου κάλυψαν την τρύπα με ρευστή πίσσα και χρησιμοποίησαν έναν οδοστρωτήρα για να ισιώσουν την επιφάνεια. Αργότερα, κάτοικοι της περιοχής είδαν το πουκάμισο του άνδρα και σήμερα τον ανέσυραν νεκρό από τον άρτι ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

"Το σώμα του στάλθηκε για νεκροτομή και η έρευνα είναι σε εξέλιξη" είπε ο επιθεωρητής Ν.Π. Τσοντάρι στο Reuters TV.

Ο 45χρονος είχε πάει σε ένα τοπικό πανηγύρι και επέστρεφε στο σπίτι του αφού προηγουμένως είχε κάνει μια στάση σε μια κάβα, ανέφερε η εφημερίδα Times of India.

Στο πλαίσιο της έρευνας έχουν συλληφθεί ένας οδηγός και ένας εργάτης οδοποιίας.


Δείτεακόμη: Αρκάς: Ο ισοβίτης σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα

Πηγή: nooz.gr

Followers